Kotisivut ja internet-palvelut

Kotisivut ja internet-palvelut

Pääpalveluna suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme internet-sivustoja ja -palveluja. Tarjoamme selkeät ja modernit kotisivut ja internet-palvelut niin PK-yrityksille, järjestöille kuin yksityishenkilöillekin.

Kokonaan uusien kotisivujen lisäksi päivitämme olemassa olevia internet-sivustoja, luomme sivustoille sisältöä, suoritamme hakukoneoptimointeja sekä muokkaamme vanhoja kotisivuja tarpeen vaatiessa nykyaikaisemmiksi, selkeämmiksi ja toimivammiksi.

Takaamme, että hintamme ovat markkinoiden kilpailukykyisempiä. Ota yhteyttä ja kysy lisää. Vastaamme tiedusteluihin ja kysymyksiin mielellämme. Alta voit lukea tarkemmin tarjoamistamme palveluista.

Pääpalveluna kotisivut ja internet-palvelut

Toimitamme kotisivut ja internet-palvelut asiakkaillemme aina avaimet käteen -periaatteella täysin valmiina pakettina. Internet-sivustopaketti voidaan muodostaa asiakkaalle esimerkiksi seuraavien vaiheiden kautta:

Kotisivujen tarvekartoitus, määrittely ja konsultointi: Sivustoprojektin aluksi selvitetään yhdessä asiakkaan kanssa, mitä sisältöä ja toimintoja asiakas kotisivuilleen haluaa ja tarvitsee – ketkä ovat nettisivujen kohdeyleisö, mitä tarkoitusta palvelemaan kotisivut perustetaan jne. Tarvittaessa asiakasta konsultoidaan teknisissä kysymyksissä.

Kotisivujen sisällön suunnittelu ja laadinta: Tämä vaihe muodostuu sivujen rakenteen ja sisällön suunnittelusta ja tuottamisesta aiemmin määritellyn ja asiakkaan kanssa sovitun mukaisesti.

Kotisivujen katselmointi ja laadunvarmistus: Laadunvarmistusta tehdään koko projektin ajan – asiakas voi tarkkailla, kommentoida ja ohjata internet-sivustonsa valmistumista salasanasuojatussa testiosoitteessa jatkuvasti. Sivujen ollessa valmiit esitellään ne vielä kertaalleen asiakkaalle ja varmistetaan, että kotisivut vastaavat aiemmissa vaiheissa määriteltyä, ja ovat täten asiakkaan toiveiden mukaiset. Tämän jälkeen nettisivut ovat valmiit julkaistaviksi.

Kotisivujen julkaiseminen: Lopuksi kotisivut julkaistaan internetissä ja luovutetaan asiakkaalle. Tämän jälkeen sivut alkavat näkyä asiakkaan haluamassa internet-osoitteessa, esim. www.esimerkkiosoite.fi. Asiakas saa käyttöönsä myös haluamansa sähköpostiosoitteet muotoa haluttuosoite@esimerkkiosoite.fi. Suoritamme kaikille tekemillemme nettisivuille myös hakukoneoptimoinnin, eli kotisivut suunnitellaan siten, että hakukoneet (esim. Google) löytävät ne mahdollisimman hyvin. Tämä takaa kotisivuille parhaan mahdollisen näkyvyyden internetissä ilman minkäänlaisia lisäkustannuksia.

Kotisivujen hintaesimerkki: Täysin valmis ja helposti suomenkielisellä ylläpito-ohjelmistolla ylläpidettävissä oleva internet-sivusto nettiin, sähköpostilaatikot ja sivujen hosting-palvelut: 19,90 € / kk. Vaihtoehtoisesti kotisivujen hinta kertatoimituksena ilman hosting-palveluja 600 €.

Ulkoasun ja rakenteen muokkaaminen, kotisivujen nykyaikaistaminen

Muokkaamme tarvittaessa vanhat kotisivut nykyaikaisiksi, selkeiksi ja mobiililaitekäyttöä tukeviksi. Kotisivuilla vierailijat muodostavat ensivaikutelman yrityksestä usein juuri sivuston ulkoasun ja toimivuuden perusteella. Vanhanmalliset, kotitekoiset tai mobiililaitteilla toimimattomat kotisivut eivät anna asiakkaille positiivista kuvaa yrityksestä ja sen tarjoamista palveluista. Pahimmillaan jopa luottamus yrityksen tarjoamiin palveluihin ja laatuun saattaa kärsiä. Päivittämällä kotisivut nykyaikaisiksi ja selkeiksi voi varmistaa, että sivuilla vierailijat saavat yrityksestä positiivisen ja modernin mielikuvan.

Nettisivujen sisältöpäivitykset

Toimittamamme nettisivut ovat aina täysin asiakkaan itsensä ylläpidettävissä. Tarvittaessa teemme myös kaikenlaiset internet-sivujen sisältöön liittyvät päivitykset kustannustehokkaasti, nopeasti ja luotettavasti.

Hakukoneoptimointi ja Google Ads-mainoskampanjat

Hyvät kotisivut eivät yksistään riitä, vaan sivuille tarvitaan myös vierailijoita ja näkyvyyttä. Helpoin ja kustannustehokkain tapa houkutella sivustoille lisää kävijöitä on hakukoneoptimointi. Suoritamme kotisivustollesi hakukoneoptimoinnit nopealla aikataululla ja edullisesti. Tarvittaessa autamme sinua myös esim. Google Ads -mainoskampanjan perustamisessa ja hallinnoinnissa.